Založit webové stránky nebo eShop
 

ZÁKLADNÍ  ŠKOLA  HOSTOUŇ ‚ OKRES KLADNO

OBĚDY

 

 

OBĚDY

Cena obědů 1.- 4. ročník =  24,-  Kč  /  5. ročník =  26,- Kč

Obědy je nutné zaplatit na účet školy  vždy do 15. dne kalendářního měsíce.   

ODHLAŠOVÁNÍ OBĚDŮ NA TEL. ČÍSLE  734 313 346 do 7.30hodin

             JÍDELNÍ  LÍSTEK      

 

  

Pondělí  11.12.

 

Oběd: Frankfurtská polévka

Složení: Cibule, olej, mouka, paprika mletá, pepř, vývar (celer), mléko, jemné párky, petržel.

 

1. Vepřový vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem

Složení: Vepřová plec, česnek, cibule, kmín, sůl, pepř, mouka pšeničná, špenát, sádlo, vejce, brambory,

 

 

 

Úterý 12.12.

 

 

Oběd: Fazolová polévka (papriková)

Složení: Fazole bílé, olej, cibule, česnek, sůl, celer, mrkev, petržel, mouka, paprika mletá, vývar.

 

1. Kuřecí nudličky s ananasem a pórkem, basmati rýže, vanilkový pudink s přelivem

Složení:  Kuřecí prsa, sůl, cibule, pórek, ananas, hovězí vývar (celer), sójová omáčka, solamyl, basmati rýže, mléko, pudinkový prášek, cukr , ovoce.

 

 

 

Středa 13.12.

 

 

Oběd: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

Složení: Hovězí přední s kostí, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, česnek, cibule, kořenová zelenina (celer), petržel listová, vejcemléko, mouka, olej.

 

1. Šunkové flíčky zapečné, kyselá okurka, ovoce

Složení: Uzené maso, těstoviny (pšeničná mouka), sůl, pepř, muškátový květ, tuk, mléko, vejce, kyselá okurka, ovoce.

 

 

 

Čtvrtek 14.12.

 

 

Oběd: Bramborový krém

Složení: Brambory, hovězí vývar (celer), mléko, mrkev, sůl, petrželka.

 

1.Kuřecí prsa s rajčaty a bazalkou, rýže

Složení: Kuřecí prsa, sůl, pepř, olivový olej, rajčátka, šalotka, balzamikový ocet, oregano, bazalka, máslo, rýže

 

 

Pátek 15.12.

 

 

Oběd: Hrstková polévka

Složení: Čočka, fazole, hrách, olej, cibule, pšenučná mouka, majoránka, pepř, česnek, sůl, hovězí vývar.

 

1. Smažené kuřecí stehenní řízky v cornflakes, bramborová kaše

Složení: Kuřecí stehenní plátky, cornflakes, mléko, mouka, vejce, sůl, pepř, brambory, margarín.

 

 

 

TOPlist