Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web
 

ZÁKLADNÍ  ŠKOLA  HOSTOUŇ ‚ OKRES KLADNO

OBĚDY

  

OBĚDY

Cena obědů 1.- 4. ročník =  24,-  Kč  /  5. ročník =  26,- Kč

Obědy je nutné zaplatit na účet školy  vždy do 15. dne kalendářního měsíce.   

ODHLAŠOVÁNÍ OBĚDŮ NA TEL. ČÍSLE  734 313 346 do 7.30hodin

             JÍDELNÍ  LÍSTEK      

  

 

Pondělí  19.2.

 

 

Oběd: Frankfurtská polévka

Složení: Cibule, olej, mouka, paprika mletá, pepř, vývar (celer), mléko, jemné párky, petržel.

 

1. Špagety s bylinkovým pestem a kuřecím masem + parmazán

Složení: Špagety (pšeničná mouka), vlašské ořechy, česnek, bazalka, pažitka, parmazán, olivový olej, sůl, mletý pepř, kuřecí prsa

 

 

 

 

Úterý 20.2.

 

 

Oběd: Fazolová polévka (papriková)

Složení: Fazole bílé, olej, cibule, česnek, sůl, celer, mrkev, petržel, mouka, paprika mletá, vývar.

 

1. Kuřecí nudličky s ananasem a pórkem, basmati rýže

Složení:  Kuřecí prsa, sůl, cibule, pórek, ananas, hovězí vývar (celer), sójová omáčka, solamyl, basmati rýže.

 

 

 

 

Středa 21.2.

 

 

Oběd: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

Složení: Hovězí přední s kostí, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, česnek, cibule, kořenová zelenina (celer), petržel listová, vejcemléko, mouka, olej.

 

1. Pangasius na másle a bylinkách, bramborová kaše, mrkvový salát

Složení: Pangasius, sůl, eidam, pepř, petrželová nať, vejce, mléko mouka, tuk, strouhanka, brambory, margarín, karotka, ocet, sůl.

 

 

 

Čtvrtek 22.2.

 

 

Oběd: Bramborový krém

Složení: Brambory, hovězí vývar (celer), mléko, mrkev, sůl, petrželka.

 

1.Krůtí prsa pečená na másle s  rýží

Složení: Krůtí prsa, cibule, máslo, rýže, sůl.

 

 

 

Pátek 23.2.

 

 

Oběd: Hrstková polévka

Složení: Čočka, fazole, hrách, olej, cibule, pšenučná mouka, majoránka, pepř, česnek, sůl, hovězí vývar.

 

1. Bramborové noky se špenátem a králičím masem, ovoce

Složení: Bramborové noky (pšeničná mouka, vejce, mléko), olej, špenát, cibule, sůl, pepř, smetana, králičí hřbetní filety, ovoce.

 

 

 

TOPlist